Press Enter / Return to begin your search.

Ønsker du et tømrertilbud?

Bor du i Åbyhøj eller omegn? Har du brug for et tilbud fra en pålidelig og omhyggelig tømrer til dit næste byggeprojekt?    

Du er altid velkommen til at kontakte mig for et uforpligtende tilbud. Brug gerne kontaktformularen herunder og skriv også dit telefonnummer, hvis du gerne vil ringes op. Jeg bestræber mig på at besvare alle henvendelser inden for 24 timer på hverdage.

Det kan jeg hjælpe dig med

Som selvstændig tømrermester på 10. år udfører jeg mange forskellige tømreropgaver for både privatkunder og virksomheder i Åbyhøj og omegn. Uanset om der er tale om reparationer, ombygninger eller nybyg af mindre opgaver som fx terrasser, annekser, skur og carporte, er jeg klar til opgaven. Her kan du se eksempler på opgaver, jeg kan hjælpe dig med:

 • Udskiftning af vinduer
 • Udskiftning af døre
 • Udskiftning af tagrender
 • Opsætning af køkken
 • Lægning af terrasse
 • Almindelig vedligeholdelse
 • Montage af kviste
 • Opbygning og reparation af hegn
 • Lægning af gulv
 • Montage af skillevægge
 • Opsætning af lofter, gips og akustik
 • Opførelse af carport/garage
 • Beklædning af huse og udhuse
 • Opbygning af udhuse, haveskure og højbede
 • Opførelse af havestuer, annekser og kolonihavehuse
 • Opførelse af legehuse, legeplader og sandkasser
 • Tilbygninger og ombygninger
 • Generel renovering og modernisering

Jeg gør mig umage for at levere et godt stykke kvalitetshåndværk i hver enkel opgave, jeg påtager mig. I min optik er forudsætningen for ethvert stykke veludført arbejde en forudgående grundig dialog med kunden om behov, forventninger og pris. Af samme grund lægger jeg stor vægt på en åben og ærlig dialog igennem hele processen, og det er måske netop dét, der gør, at mange af mine kunder vender tilbage igen og igen. Bliv inspireret og se hvad jeg har bygget for mine kunder her.

Call Now Button